Modellen die Chrome OS ondersteunen

De volgende producten kunnen afdrukken vanuit Chrome OS met behulp van PPD of afbeeldingen scannen en opslaan.

MFP's

* Dit model ondersteunt alleen afdrukken vanuit Chrome OS.

Printers

Raadpleeg de volgende URL om afdruk- of scaninstellingen in te stellen.

Opmerking: we kunnen geen technische ondersteuning bieden over de werking van Chrome OS en de installatieprocedure.

* Chrome, Chromebook en Chrome OS zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Google LLC.